Alle informatie 

Deze verloting is tot stand gekomen om alle ondernemers en bedrijven die ons zo aan het hart gaan te helpen in deze moeilijke periode. 

De bedrijven die we ondersteunen doen het niet voor niks, ze stellen allemaal een hele mooie prijs ter beschikking die u kunt winnen.

Naast de bedrijven die u ondersteunt zijn er ook bedrijven die een sponsorbijdrage leveren. Deze bedrijven sponsoren een mooie prijs die u ook kunt winnen.

U kunt deelnemen door een lot te kopen voor deze bijzondere verloting. Een lot kost slecht 10 euro en hiervoor kunt u prachtige prijzen winnen.

Met 1 lot kunt u 1 prijs winnen. Stel u wint een prachtige prijs met uw lot dan gaat dit lot niet opnieuw in de koker. Dus hoe meer loten u meer kans op prijzen.

De volledige opbrengst van deze verloting gaat naar de bedrijven die het nodig hebben. Een lijst van deze bedrijven vindt u op deze website.

De verloting vindt plaats op 4 april 2021 om 14:00 uur. De verloting is te volgen via een live stream die u hier op deze website kunt vinden tegen die tijd. U wordt hiervan ook per mail op de hoogte gesteld.

De winnaars krijgen per email bericht over een gewonnen prijs en als er geen reactie is wordt er ook nog achteraan gebeld. We willen wel graag dat de prijs bij de winnaar terecht komt.

Mocht u een andere vraag hebben neemt u dan contact ons op via telefoonnummer 0521 360099